Info & reservaties: 011/85 09 85

contact

Contacteer ons

Kuringersteenweg 413
3511 Kuringen
Tel: 011/85 09 85
Fax: 011/85 09 86
E-mail: hetaldenhof@hotmail.com

Facebook

Openingsuren

Maandag: Open vanaf 17u00.
Dinsdag: Gesloten
Woendag: Gesloten
Donderdag: Open vanaf 11u30.
Vrijdag: Open vanaf 11u30.
Zaterdag: Open vanaf 17u00.
Zondag: Open vanaf 11u30.

Jaarlijks verlof 2019

Van 8 april T.e.m. 17 april
Van 19 augustus t.e.m. 4 september.
Van 23 december t.e.m. 2 januari.

Paasmaandag en Pinkstermaandag ganse dag open!

Suggesties

Suggesties

Weeksuggesties

Ontdek onze weeksuggesties op ons krijtbord in Het Aldenhof.

Valentijnsuggesties

Hapjes

Nachoschotel met tomatensalsa, cheddar, guacamole, zure room en jalapenos.

Tapasbordje (patatas bravas, calamares al ajillo, spaanse gehaktballetjes)

Voorgerechten

Scampi gepaneerd met panco in een mango currysausje met appel

Carpaccio van gerookte eendeborstfilet met een trio van sla, pecorino en pijnboompitten

Hoofdschotels

Skreifilet op een bedje van prei en wortelen, sausje van witte wijn en puree.

Lamskroontje met kruidenkorst en een waaier van groentjes, portosaus en rozemarijnaardappeltjes

Desserts

Mousse van framboos met witte chocolade

Parfait van Dolce di lecce met huisgemaakte brownie en rode vruchten

Seizoenssuggesties

Varkenshaasje, gegratineerd met brie, witloof in spekjasje, mosterdsaus en kroketten.

Visserspotje met prei, witte wijnsaus en aardappelpuree.

Hammetje met zuurkoolpuree en mosterdsaus.

Broodje hamburger ‘Brie’, met spek, gekarameliseerde walnoten, honingdressing en frietjes.

Lauwe Luikse salade met gebakken spekjes, groene boontjes en krielaardappeltje.

Pasta met fijne groentjes, kruidenroomsausje en gerookte zalm.

Vegetarisch: Rijk belegde pizzabodem van Turks brood met pesto, tomaten, zoete rode paprikablokjes, bruine champignons, olijven en mozzarella.